Wie ben ik

Wie ben ik?

Achtergrond

Van oorsprong ben ik orthopedagogisch geschoold (IPSOC te Kortrijk). Daarnaast ben ik ook contextueel psychotherapeute (Balans te Gent) en massagetherapeute (Kasteel De Schans te Opoeteren). Ik heb kennis van verbindende communicatie, omgaan met crisis- en conflictsituaties, coaching,...

Ik ben erkend lid van de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling)

 

Mijn naam is Anja Selleslach (°1973).

 

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen in hun zoektocht, naar zichzelf en naar de verbinding met de mensen om zich heen.

Ik heb ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking, kinderen, jongeren en gezinnen, vanuit de gehandicaptensector en de bijzondere jeugdzorg, en ervaring in het werken met (jong)volwassenen en koppels vanuit een therapeutische context.

Doorheen het pad dat ik met anderen mocht gaan en mijn eigen levenswandel, kreeg ik meer en meer voeling met de samenwerking tussen lichaam en geest en het belang om het fysieke en het emotionele welbevinden op elkaar af te stemmen.

Toen ik enige tijd geleden in contact kwam met massage vanuit het hart, waarbij liefdevol en met volledige aanwezigheid aangeraakt wordt, werd een zaadje geplant. Het idee mocht zich verder ontwikkelen om, in het ondersteunen van mensen tijdens hun zoektocht, ook het lichaam meer aandacht te geven. Door liefdevol en aandachtig aangeraakt te worden ontstaat er immers een contact waarin heling kan plaatsvinden en de balans tussen lichaam en geest hersteld en/of behouden kan worden.

 

Zo ontstond praktijk Hózhó, een plaats waar zowel de verbale en mentale geest als het lichamelijk welbevinden, een plaats kan en mag krijgen.

Een plaats waar er ruimte is om stil te staan bij en te groeien in je persoonlijke balans tussen lichaam en geest.

 

 

 

 

Om meer te weten over mijn manier van werken klik je hier:

Anja Selleslach

CONTACT

Hof van Keustens 9

1820 Perk-Steenokkerzeel

info@praktijkhozho.be

0473/61.59.55.

© Copyright. All Rights Reserved.